Oplysninger

Hotel Falken

Falkevej 3 , 6920 Videbæk

Billeder

Hotel Falken

I Videbæk, midt imellem Herning og Ringkøbing, finder du Hotel Falken, der med sine lyse værelser og imødekommende personale står klar til at danne rammen om et dejligt ophold. Om den står på golfferie eller romantisk weekendophold, firmafest eller fødselsdag, så er Hotel Falken et oplagt valg. 

Swimmingpool og grønne områder
Hvis du er overnattende gæst, vil det være oplagt at starte dagen med et par baner i hotellets swimmingpool. Du har også mulighed for at slappe af i saunaen. Resten af dagen kan bruges på at udforske området, der med garanti ikke kommer til at skuffe dig. Kør en tur til Vesterhavet eller besøg herningCentret, der med sine 80 butikker sikkert har noget, der frister. En anden mulighed er at tage børnene med i Jyllands Park Zoo eller det store legeland Baboon City, som du finder i Herning. Du kan også nyde dagen på hotellet, der med sine grønne arealer og legepladser indbyder til en god dag. Afslut dagen i Hotel Falkens restaurant, der med klassisk dansk kromad sørger for, at du ikke går sulten i seng. 

Selskaber
Skal du fejre en livsbegivenhed eller måske finde lokaler til et møde, så kan Hotel Falken også være behjælpelige her. Hotellet sætter en stor dyd i at sørge for, at rammerne lever op til dine forventninger, så du får mulighed for at koncentrere dig om dine gæster eller fordybe dig i dit møde. 

Hotel Falken er et naturligt valg, hvis du leder efter overnatning eller lokaler i det vestjyske, og vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Hotel