Oplysninger

Fru Pedersens have

Skalstrupvej 36, 7570 Vemb

Billeder

Fru Pedersens have

Lidt uden for den vestjyske by Vemb ligger Fru Pedersens have, der er en storslået, forførende og smuk landbohave i engelsk stil. Haven breder sig over to tdr. land, og består, ud over et væld flotte bede, skønne kroge og hjørner, også af spændende lysthuse og to velindrettede skurvogne, der bl.a. fungerer som Bed & Breakfast. Haven har åbent fra maj til september og op til jul, hvor Julehaven står klar.

Fru Pedersens have er en åben have, perfekt til en dejlig og inspirerende udflugt for have- og indretningsinteresserede. På en gåtur rundt vil man opleve et livligt univers, med alt hvad havehjertet begærer af vand, frodige højbede, terrasser og legeplads. Foruden det frodige, møder man også alskens dyr, som høns, ænder, gæs, hvide duer og katte. I sommerhaven vil der altid være de sødeste dyrebørn. 

Rundvisning
Der er mulighed for rundvisninger i Fru Pedersens have og tilhørende romantisk indrettede bolig, for min 8 personer (efter aftale). Rundvisningen slutter med kaffe.

Bed & Breadfast
Fru Pedersen har indrettet havens to skurvogne til Bed & Breakfast, og her kan haveelskere overnatte i fantastiske rammer og tilkøbe morgenmad dagen efter.

Fru Pedersens have emmer af liv, romantik og passion, og den storslåede have vil med garanti inspirere og forundre. 

Vi ses! 

Overnatning
Seværdighed, Hotspots, Ferielejlighed