Oplysninger

Fri BikeShop Lemvig

Østergade 29, 7620 Lemvig

Billeder

Fri BikeShop Lemvig

Find din nye cykel hos Fri BikeShop i Lemvig. Her får du vejledning af et personale, der ved, hvad de taler om og mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af cykler. I butikken kan du også aflevere din cykel til reparation.  

Stort udvalg af cykler
Om du er på udkig efter en citybike, en mountainbike, en racercykel, en elcykel eller måske bare en helt normal cykel, så har Fri BikeShop i Lemvig, hvad du leder efter. Kom ind og gå på opdagelse i butikkens store udvalg af kvalitetscykler fra mærker som Kildemoes, Avenue, Scott, Batavus, Cannondale og mange flere.

Passioneret personale
Fri BikeShop i Lemvig forhandler selvfølgelig også cykler til både børn, voksne og dem midt imellem, og besøger du butikken, kan du altid forvente af få en kyndig vejledning af personalet, så du ender med at finde den cykel, der passer bedst til dig og dit liv. Personalet er passionerede omkring cykler, og ved hvad de taler om.

Hos Fri BikeShop i Lemvig glæder vi os til at se dig – om du så kommer for at kigge på cykler eller for at aflevere din gamle til reparation. Vi ses!

Shopping
Specialbutik, Hobbyforretning