Oplysninger

DCU-Camping Ejsing Strand

Ejsingholmvej 13 , 7830 Vinderup

DCU-Camping Ejsing Strand

Kun få meter fra Limfjordens vidunderlige Venø Bugt ligger den charmerende og attraktive familiecampingplads DCU-Camping Ejsing Strand. 

Ejsing Strand Camping ligger blot 200 meter fra en herlig og børnevenlig strand. Stranden kan også bryste sig af at være et af landets mest populære surfsteder. 

Faciliteter
Ejsing Strand Camping byder på et væld af aktivitetsmuligheder. Tag på legepladsen, gå en runde på den skægge minigolfbane eller hyg jer med det jordnære petanque og se, om I kan nærme jer grisen.

I kan også hygge jer i grillgården.

For børnefamilier er campingpladsen ganske ideel! Her er et hav af børneaktiviteter - blandt andet en legeplads med cykler, hoppepuder, svævebane, gynger, rutsjebaner, klatrevæg og –tårne. Herudover afholder campingpladsen ofte arrangementer rettet mod børn som for eksempel snogbrødsbagning, køreture på pladsen, filmaftener mm.

Ejsing Strand Camping ligger idyllisk og ugenert 6 km fra Vinderup. Pladsen er omringet af den skønne og storslåede, vestjyske natur, og der er rig mulighed for dejlige naturoplevelser lige uden for teltduen. 

Familiecampingpladsen er i øvrigt en udmærket base for udflugtsmål. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger ca. 10 km fra pladsen, og ønsker I yderligere byliv er Holstebro, Struer og Skive alle inden for en overskuelig køreafstand.

Overnatning
Det er muligt at overnatte i campingvogne og telte, og er I ikke selv lykkelig ejer, er der på pladsen 2 campingvogne og 3 hytter af forskelligt format til leje. 

Overnatning
Campingplads