Oplysninger

Ejsing Fodboldgolf

Ejsingholmvej 16, 7830 Vinderup

Billeder

Ejsing Fodboldgolf

I helt eminente naturomgivelser, mellem Skive og Holstebro ligger Ejsing Fodboldgolfcenter. Fodboldgolf er en udfordrende og super sjov aktivitet til alskens gruppearrangementer, polterabends, firmaarrangementer, fødselsdage osv.

Hos Ejsing Fodboldgolf kan man nu spille på to 18-hullersbaner – faktisk er disse to anlæg nogle af de største i Europa. Der er derfor plads nok at boltre sig på når man skal ud og teste sine præcisions- og boldøjeevner.  

Prisen for at spille på hele anlægget er den samme som andre steder, hvorfor du får dobbelt så meget for pengene ved Ejsing Fodboldgolf. 

Udover banerne er der andre morsomme ting at tage sig til, som fodboldpool, bueskydning, petanque, lasergame, jagt- og skydesimulator. Kontakt Lars på 40956995 for yderligere oplysninger.

Fodboldgolf er en glimrende ramme om samvær, hygge og fællesskab. Gør derfor en tur ud af oplevelsen og medbring madpakke og drikkevarer, der frit kan nydes ved tilhørende borde og bænke. Kaffen kan laves på stedet og er gratis. Ejsing Fodboldgolf har Danmarks bedste panoramaudsigt over Venø Bugt.

OBS! Betaling med Dankort KUN efter aftale. Betaling med Mobile Pay foregår på 40 95 69 95 –  Kontant betaling sker i betalingsboksen inde i huset med boldene. Der kan også betales med Euro.

Familie
Forlystelsespark, Børneaktivitet, Underholdning, Golf, Ferielejlighed