Oplysninger

BTG Kanoudlejning

Ingen fysisk adresse - kanoerne skal bookes gennem bookingformularen., 6800 Varde
Book online

Billeder

BTG Kanoudlejning

I udkanten af Varde og tæt ved Varde Å finder I BTG Kanoudlejning, der foruden kanoudlejning har specialiseret sig i at arrangere teambuildingture. 

Kanotur på Varde Å
Hvis I er på udkig efter en både udfordrende og sjov aktivitet, I kan lave sammen med venner og familie, er en kanotur på Varde Å et oplagt valg. Hos BTG Kanoudlejning kan I forvente solide aluminiumskanoer, sikre redningsveste og kyndig vejledning.  Sejl igennem hyggelige Varde og oplev Varde Golfklub fra vandet og herefter marker og enge, så langt øjet rækker. Længere oppe ad åen vil I kunne opleve Nørholm Gods- og Hede. Når sulten melder sig, lægger I bare til ved bredden og nyder et velfortjent hvil, noget koldt at drikke og jeres medbragte madpakker. 

Vær opmærksom på at start og slutsted ikke normalt er sammenfaldende, hvorfor logistik skal indtænkes i turen. 

Teambuilding
BTG har specialiseret sig i at arrangere teambuildingture, der både udfordrer, ryster sammen og - vigtigst af det hele - bringer smilene frem. 

Om det skal være kanotur på Varde Å med familiens store og små, eller om dine medarbejdere trænger til lidt intensiveret samvær, så er det oplagt at vende blikket mod BTG Kanoudlejning i Varde, der gør en dyd ud af at skabe rammerne for en sjov og udfordrende dag. 

Nyttige
Underholdning, Udlejning/salg, Hotspots, Autentiske oplevelser, Udendørssport