Oplysninger

Vinspecialisten

Nordre Boulevard 90, 6800 Varde

Billeder

Vinspecialisten

Vinspecialisten Varde
Hvis du interesserer dig for vin, skal du slå et smut forbi Vinspecialisten i Varde. Her finder du et bredt og varieret udvalg af whisky, rom, gin, specialøl og selvfølgelig vin. Alt sammen nøje udvalgt og af høj kvalitet.

Velassorteret udvalg
Hos Vinspecialisten i Varde kan du forvente kvalitetsvine, luksusspiritus samt delikatesser fra hele verden. Og naturligvis et personale, der er passionerede indenfor deres felt og gerne både vejleder dig og svarer på stort og småt. Med sit velassorterede og spændende udvalg er Vinspecialisten Varde med andre ord både et besøg værd for entusiasten og den nysgerrige.

Står den på ekstra forkælelse, har butikken også et spændende udvalg af chokolade fra Xocolatl og Summerbird samt lakrids fra Bülow. De fine chokolader er den oplagte idé til værtindegaven men også helt okay at nyde selv.

Gode vine kræver gode glas
Gode vine kræver gode glas. Det rigtige glas sørger for, at du kan dufte det, du skal dufte og smage det, du skal smage, og så sørger det også for, at dine hænder ikke påvirker vinens idealtemperatur. Med andre ord får du det bedste ud af din vin, hvis du serverer den i de rigtige glas. Det ved de hos Vinspecialisten i Varde, og derfor finder du også et stort udvalg af de verdensberømte og druespecifikke glas fra Riedel i butikken.

Du finder Vinspecialisten på Nordre Boulevard i Varde – vi glæder os til at se dig!

Shopping
Specialbutik, Lokale specialiteter