Oplysninger

Varde Bowling & Café

Lerpøtvej 55, 6800 Varde

Billeder

Varde Bowling & Café

En hyggelig eftermiddag med familien eller en festlig aften med vennerne? Book en bowlingbane hos Varde Bowling og forlæng hyggen med en god middag i den tilhørende café.

Bowling
Er du bowlingentusiast, eller kommer du bare for hyggens skyld? Varde Fritidscenters bowlingbane er for alle, der ønsker sig et par timers god underholdning. Her er der både plads til at hygge med familien, holde børnefødselsdagen eller vise vennerne, at du stadigvæk er den ubesejrede bowlingmester. Centeret ligger inde med 10 gode bowlingbaner. Er der små spillere med i gruppen, er der selvfølgelig mulighed for børnebander.

Spis & Bowl
Skal der skrues op for hyggen, er det oplagt at kombinere bowlingen med lækker mad fra den tilhørende café. Vælg mellem lækre for- og hovedretter eller gå all in i buffeten. I buffeten finder du mad lavet på årstidens friskeste råvarer, flere slags kød, salater, saucer og brød. En iskold øl ved siden af, og så kan det vist ikke blive bedre.
Vær venligst opmærksom på, at buffeten skal forudbestilles på tlf: +45 75 21 22 66.

Hos Varde Bowling og Café er der rig mulighed for at nyde et par hyggelige timer med vennerne, familien eller kollegerne.

Sport
Café, Bowling, Børneaktivitet, Underholdning