Oplysninger

Varde Antik & Kunst Center

Ndr. Boulevard 96A, 6800 Varde

Billeder

Varde Antik & Kunst Center

Hos Varde Antik & Kunst Center kan I gå på opdagelse blandt danske designklassikere, keramik, porcelæn og billedkunst for enhver smag. Dertil kommer antikvariatet med et stort udvalg af diverse fagbøger.
Der er med andre ord tale om en rigtig spændende forretning, hvor I har mulighed for at gøre nye fund og anderledes indkøb.

Et personligt hjem
En af de helt store tendenser i nutidens boligindretning er at blande nyt med gammelt. Eksempelvis en skænk af teaktræ med et ældre billede hængende ovenover samt udvalgt keramik fra danske værksteder. Hos Varde Antik & Kunst Center kan I gøre unikke fund, der lynhurtigt opdaterer jeres bolig og gør den helt personlig.

Er du samler?
Varde Antik & Kunst Center er også et besøg værd for samlere. Gå på opdagelse i butikkens store udvalg af gammelt legetøj, danske designklassikere, keramik, antikviteter og nips. Du har alle chancer for at finde noget helt særligt! 

Om man er på udkig efter noget ganske specielt eller bare har lyst til at blive inspireret, så er Varde Antik & Kunst Center et besøg værd.

Shopping
Bolig & indretning, Specialbutik