Oplysninger

Varde Golfklub

Gellerupvej 111B , 6800 Varde

Billeder

Varde Golfklub

En golfoplevelse udover det sædvanlige? Det er, hvad du får, når du besøger Varde Golfklub. Banen placerer sig mellem natur og by og er kendt for at være i exceptionelt god stand.

Ikke bare en golfoplevelse
Det første, du vil bemærke, når du ankommer til golfklubben, er de flotte omgivelser. Klubhuset er i flot stand, og græsset er velklippet. Hos Varde Golfklub er der styr på sagerne. Løfter du blikket en smule, vil du blive overrumplet af naturen, som omgiver golfbanen. Varde Golfklub er nemlig placeret i den smukke Varde Ådal. Besøger du golfklubben, får du altså ikke bare en stor golfoplevelse – du får også en stor naturoplevelse.

Spil 18-huller
Der er en grund til, at spillere bliver ved med at komme tilbage til Varde Golfklub, og det er ikke kun den skønne natur. For i Varde Golfklub kan du forvente reelle, men spændende golfhuller og imponerende greens og fairways, som ved første øjekast ikke ser specielt svære ud, men efter runden vil du erkende, at der var mange spillemæssige udfordringer undervejs.

Øvrige faciliteter
I klubhuset findes der en velassorteret Proshop med et bredt udvalg af både udstyr, sko, beklædning og diverse tilbehør.
Ligeledes er der en dejlig restaurant med god udsigt over golfbanen.

Du finder Varde Golfklub på Gellerupvej i Varde – helt tæt på byen og midt i naturen.

Sport
Golf