Oplysninger

Brillant

Bredgade 28, 7400 Herning

Billeder

Brillant

Smykkebutikken Brillant ligger midt i hjertet af Hernings gågade. Butikken emmer af en hyggelig atmosfære, hvor servicen og sansen for detaljerne er i højsædet. Her er der smykker til enhver smag - og både til mænd og kvinder. I butikken finder man altid inspiration til at sætte nye smykker og farver sammen, og de ansatte i Brillant står altid klar til at guide eller hjælpe dig til at finde dit ideelle smykke.

Høj faglighed og god service
En af de vigtigste faktorer i Brillant er den gode service, og bag den er der en høj faglighed og ekspertise. Butikken har tilmed egen urmager, som har stor erfaring inden for både store og små reparationer af nye og gamle ure. Urmageren bidrager både med en høj faglighed, men nedbringer også ventetiden i butikken, da man kan få repareret uret fra dag til dag. Butikken sælger derfor også mange ure, og populære mærker som Daniel Wellington og Bering Time forhandles i stor stil.

Brillant i Herning har derfor smykker til enhver smag og hjælper dig med deres høje faglighed og service til det, som du lige står og mangler.

Shopping
Specialbutik, Tøj & tilbehør