Oplysninger

WOW-Park

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern
Book online

Billeder

WOW-Park

Midt inde i skoven, i det vestjyske, findes en eventyrlig skovlegeplads. Her ligger WOW-Park med mulighed for at boltre sig med masser af udfordringer både i skovbunden og  oppe i trækronerne! Som et spindelvæv er net spændt ud mellem de høje træer, og det giver en unik oplevelse af at bevæge sig rundt i en ny dimension, for dernæst at lade sig kure ned af en indbygget rutsjebane.  Selv under jorden, i kravlegange og tunneller, kan legebørn lade sanser og fantasi få frit løb. Den naturskønne forlystelsespark er skabt med leg, fysisk aktivitet og uforglemmelige minder som det centrale - og med sikkerheden i højsædet.

 

Bålpladser og Café

Når det er tid til en stille stund stiller parken hyggelige bålpladser til rådighed. Her kan I bage snobrød eller lave jeres egne popcorn. Har sulten meldt sig, er der masser af siddemuligheder – både inde og ude. Man kan tage sin egen mad med eller købe maden i WOW-Parks café, hvor der er fokus på økologi og sunde alternativer til friture og slik.

 

De søde dyr

I WOW-Park er det muligt at komme helt tæt på de søde geder, der trives i den flotte park, og det er et hit hos børnene.
I må gerne tage hund med i parken. Husk blot en hundesnor.  

 

Hav en super sjov dag med hele familien
Forlystelsesparken er for alle, som skønner på naturen, eventyr, bevægelse og hyggelige omgivelser. 
Læs mere om muligheder og åbningstider på WOW-Parks hjemmeside. 
KLIK HER

Familie
Forlystelsespark, Børneaktivitet, Dagsture