Oplysninger

Stutteri Vestmose - Overnatning

Hovej 29, 6857 Blåvand

Billeder

Stutteri Vestmose - Overnatning

I naturskønne omgivelser og med kig til Ho Bugt finder du Stutteri Vestmose. Om du kun skal overnatte et par dage eller planlægger at blive i længere tid, er Stutteri Vestmose med sin gode placering et godt valg.  

Hyggelige værelser og hytter
På stutteriet kan du både leje værelser og hytter, som alle er hyggelige og velindrettede. Måltiderne har du mulighed for at tilberede i det store fælleskøkken, der har alt, hvad du kunne få brug for. Når du besøger stedet, er det oplagt at gå på opdagelse i de idylliske omgivelser, der omslutter stutteriet. Nyd synet af græssende heste og smuk natur. Hvis du er frisk, kan du også cykle en tur til Vesterhavet, der ikke ligger langt væk. Hvis du kaster dig ud i det, vil det være oplagt at gøre et pit stop i Blåvand og få tanket op på is, kaffe og hvad du ellers kunne have lyst til.

Trænger din hest også til ferie?
Du skal være meget velkommen til at tage din hest med. Særligt heste med luftvejsproblemer kan have godt at det friske Vesterhavsklima, og med områdets alsidige natur er der også rig mulighed for spændende rideture i skov, hede, klitter og på stranden. 

Om du har hest eller ej, er du altid hjerteligt velkommen. Vi ser frem til at møde dig.

Overnatning
Hostel