Oplysninger

Ho Strik

Hovej 21, Ho, 6857 Blåvand

Billeder

Ho Strik

Danmarks hyggeligste garnforretning – det må være Ho Strik. Her finder du ikke bare et stort udvalg af garn fra blandt andet Isager, Hjelholt og Rowan – du får også en nærværende og behagelig betjening.

Isager og Hjelholt
Du kan forvente lækre garner i god kvalitet, når du besøger Ho Strik. I butikken finder du blandt andet garner fra Isager, Hjelholt, Knitting Fever, Fyberspates, Rowan og mange andre. Alt garn i forretningen er udvalgt med stor omhu, så du kan være sikker på at komme hjem med det bedste garn til dit nye projekt.  

Rowan Flagshipstore
I maj 2019 blev Ho Strik Flagshipstore for Rowan. Det har betydet en del mere spot på Rowans garner, som er kendt for at være af rigtig god kvalitet. Rowans hæfter, bøger og magasiner er på engelsk - de nye hæfter findes dog både på engelsk og tysk. En stor del af opskrifterne er oversat til dansk, og dem finder du naturligvis hos Ho Strik, så du nemt og hurtigt kan komme igang.

Nærværende, behagelig og vejledende
Det er ikke kun udvalget i forretningen, der vægtes højt. Hos Ho Strik kan du også forvente at få en betjening, der er både nærværende, behagelig og vejledende. Jane Johnsen, kvinden bag garnforretningen, går højt op i, at du skal have det bedste resultat ud af de penge og den tid, du ligger i dit håndarbejde. Det er blandt andet også derfor, at forretningen 2015 fik en flot tredjeplads i konkurrencen om at blive Danmarks dejligste garnbutik.

Nærværende, behagelig og vejledende betjening og lækre garner i god kvalitet. Er du garnentusiast, skal du unde dig selv at tage forbi denne helt særlige garnforretning, som du finder på Hovej 21 i Ho.

Shopping
Specialbutik, Hobbyforretning