Oplysninger

Ho Ferie- og Aktivitetscenter

Hovej 4, 6857 Blåvand

Billeder

Ho Ferie- og Aktivitetscenter

Danlands feriecentre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå- /badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

Det er klitterne, heden, uberørt natur, frisk havluft og ikke mindst den berømte vestjyske sandstrand, der danner rammerne omkring Ho Feriecenter. Området er helt fantastisk, og der er et væld af attraktioner, seværdigheder og aktiviteter i nærheden. Ferieboligerne du indlogeres i fremstår alle lyse og velindrettede.

Faciliteter
Der er utallige muligheder for at udfolde sig aktivt og more sig på Ho Feriecenter. Inden døre er der badeland med spa, sauna og dampbad. Herforuden finder du bowling, playstation, legeland med hoppeborg, bordtennis, spillemaskiner, airhockey, pool, restaurant, bar, kiosk samt gratis Wi-Fi.

Udendørs finder du et grillhus, en legeplads med hoppepude, kaninbur og hundevask. Visse aktiviteter er mod betaling.

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danlands feriecentre. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på alskens attraktioner
Danlands mobile rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Leoland Legoland, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Feriecenter