Oplysninger

Søndervig Strand

6950 Søndervig

Billeder

Søndervig Strand

Hvide, brede sandstrande i massevis og et brusende Vesterhav omkranset af store klitter. Alt dette og meget mere kan Søndervig Strand i den grad byde på. Stranden er lang og bred, så der er plads til både store og små og alle slags aktiviteter. Af denne grund blev Søndervig Strand kåret til årets bedste strand tilbage i 2014. 

Vesterhavet
De brede sandstrande ved Søndervig grænser ud til det brusende Vesterhav. Ved Søndervig Strand findes det blå flag, hvilket symboliserer, at vandkvaliteten og miljøindsatsen er i orden. Selvom det er badevenligt ved Søndervig Strand, skal man være opmærksom på de brusende bølger og strømmen i vandet. Der er af denne grund også livreddere til stede ved stranden i højsæsonen - uge 26 – 33. 

Faciliteter ved stranden
På stranden findes en terrænsti, så alle har gode adgangsforhold til den skønne strand og ikke mindst vandet. Ved stranden findes der også et offentligt toilet til fri afbenyttelse og en kiosk, så man kan købe is på de varme sommerdage. 

Søndervig 
Byen Søndervig har været den bedst besøgte badeby i Danmark siden 1800-tallet. Byen byder på hyggelige butikker, lækre spisesteder, et sommerhusområde og ikke mindst den fantastiske strand.

Natur
Vandretur, Hotspots, Strand