Oplysninger

Restaurant Sandgaarden

Badevej 12, 6950 Søndervig

Billeder

Restaurant Sandgaarden

I hjertet af den livlige badeby Søndervig ligger Restaurant Sandgaarden. Her åbnes dørene til en dejlig á la carte restaurant og café fra frokost til sent. Nyd eksempelvis en 3-retters fiskemenu, forsyn dig fra frokost- og aften spisekortene eller prøv Sandgaarden d’luxe. Efterfølgende kan det anbefales at drikke en Caffe Latte til hjemmebag under solen på terrassen. 

Til maden er der, foruden champagne og skummende øl, kvalitetsvin fra Sandgaardens egen vinkælder, og I får kyndig vejledning til valg af vin på restauranten. 

Selskaber 
Restaurant Sandgaarden danner gerne den skønne ramme om selskaber store som små. Hvad enten I ønsker brunch, frokostselskab, eftermiddagsarrangement eller aftenfest er jeres arrangement i sikre hænder hos Sandgaarden. Derudover rummer huset også lokale med lærred, projektor og trådløst internet, velegnet til møde eller konference. 

Mad ud af huset
Der er mulighed for at købe mad ud af huset fra 6 kuverter. Vælg mellem Menu Sandgaarden og Menu Sommerhus og kompletter med osteudvalg og garniture. 

På Restaurant Sandgaarden er kvaliteten og spiseoplevelsen i fokus, og der lægges en dyd i, at du bliver vejledt grundigt og rigtigt.

Vi ses på Restaurant Sandgaarden.

Spisesteder
Dansk, Fisk & skaldyr, Restaurant, Gourmet