Oplysninger

Skydive Stauning

Lufthavnsvej 4, 6900 Stauning

Billeder

Skydive Stauning

Skydive Stauning… High Flying Fun…
Gør drømmen om at springe i faldskærm til virkelighed hos Skydive Stauning. 

Her er du i trygge hænder, mens du mærker adrenalinen pumpe, når du sammen med din tandeminstruktør springer ud fra flyet i 3.000 meters højde. 

Flyveturen til springhøjden tager ca. 20 minutter, og her kan du nyde den flotte panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Efter et frit fald i ca. 40 sekunder, åbner din instruktør skærmen i 1500 meters højde, og I har nu ca. 5 minutters flyvetur inden instruktøren lander med dig foran din medbragte ”fan club”.

Erfarne instruktører
Forud for springet har du fået en 20 minutters instruktion, hvor alle procedurerne er blevet gennemgået med dig af din erfarne instruktør. 

Et tandemspring fra Stauning Lufthavn koster 2100 kroner.

Der er desuden mulighed for at få filmet oplevelsen, hvis du bestiller dette. 

Hele året rundt
Der er mulighed for at springe tandemspring hos Skydive Stauning hele året rundt, når vejret tillader det, og der springes fra solopgang til solnedgang.

Personer med funktionsevnenedsættelser har også mulighed for at springe tandemspring hos Skydive Stauning, hvor tandeminstruktørerne har stor erfaring med dette. 

Vær opmærksom på, at den maksimale vægt for tandempassageren er 95 kilo, og passageren må ikke have indtaget alkohol den pågældende dag inden spring!

Kontakt os og book din oplevelse.

Skydive Stauning… det er os, der har udsigten over Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Oplevelser
Ekstremsport, Underholdning, Adrenalin kick