Oplysninger

Skovsnogen - Deep Forest Artland

Døvlingvej 2 , 6933 Kibæk

Billeder

Skovsnogen - Deep Forest Artland

Velkommen til Skovsnogen – deep forest artland – en familieekspedition under åben himmel

Skovsnogen – deep forest artland er tænkt som et sted for familie- og børneoplevelser.

Et markeret stiforløb leder dig gennem skoven og alsidige oplevelser. På din vej ad den 3 km lange rute finder du over 80 unikke installationer som udfordrer din fantasi  – og der kommer hele tiden nye til. 

Skovsnogen – deep forest artland kræver, at du går på opdagelse og bevæger dig gennem skoven som altid er fuld af nye oplevelser. Skovsnogen – deep forest artland er det første sted af sin art i Danmark. Her forenes eksperimenterende samtidskunst med friluftsliv og naturoplevelser. 

En tur for hele familien

Tag på ekspedition og fantasirejse med hele familien. Oplev naturen på en helt ny og anderledes måde. Bliv udfordret på dine forestillinger om naturen, og hvordan den kan benyttes.

Skovsnogen – deep forest artland udfolder sig som en række natur- og oplevelsesrum, der bindes sammen af stiforløbet. Her er aktiviteter som spænder fra fysisk udfoldelse til eftertanke og fordybelse. 

Mød ”kæmpebillen” og den gule snog. Sæt dig på dørtrinet til Henry David Thoreaus hytte og nyd den fantastiske udsigt - eller læg dig godt til rette på kig-op-bænken, hvor du kan opleve livet i trækronerne. 

Kig nærmere på Vogterne, som passer på skoven. Spis din frokost i en Falden Måne - eller tæl spidserne på Danmarks største 3D printede installation.

Find hullet, som er fyldt med farver. Skrig til HATE. Dans med dansemyggene - eller tænd op i brændeovnen og overnat i en "fabrik", der samtidig er et shelter.

Sæt hverdagen på pause, slip fantasien og nysgerrigheden løs - der er oplevelser og indtryk nok til mere end en dag i Skovsnogen – deep forest artland. 

Det siges om Skovsnogen – deep forest artland

Skovsnogen – deep forest artland er efterhånden blevet et pejlemærke inden for udvikling af nye måder at producere og ikke mindst opleve samtidskunst på.  Professor ved Billedhuggerskolen, Kunstakademiet i København Martin Erik Andersen siger om Skovsnogen, at ”det er det bedste projekt, som arbejder med samtidskunst og offentlighed lige nu”. 

Formand for Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland Johs. Poulsen omtaler stedet som ”en opsigtsvækkende og nytænkende kunstoplevelse i den frie natur uden for det etablerede kunstmiljøs traditionelle rammer”. 

Eller Per Arnoldi, som i sin serie ”Langt ude med Arnoldi” kalder Skovsnogen – deep forest artland for ”Danmarks mest hemmelighedsfulde og skulpturfyldte skov”.

Det er også Skovsnogen – deep forest artland

Skovsnogen – deep forest artland blev skabt i 2009 af billedkunstnerne Søren Taaning og René Schmidt, og er siden vokset til et ekstraordinært sted med mange forskellige projekter. Ud over at være en oplevelsespark for natur, friluftsliv og kunst, så arbejder institutionen også med skole- og besøgstjeneste, frivillighed og lokalt ejerskab, internationale samarbejder, socialt udsatte og innovation i forskellige sammenhænge.

Kultur
Skov & plantage, Børneaktivitet, Kunst