Tilbage til søgning

Outdoornu.dk | Tøj og friluftsgrej

Storegade 12
6880 Tarm

Outdoornu.dk | Tøj og friluftsgrej

kategorier: Fiskeri- & jagt Specialbutik Tøj & tilbehør Hobbyforretning
Indendørs

Bor man i Danmark, så ved man, at vejret skifter, som vinden blæser - og at det blæser meget. Dette kræver sin mand/kvinde og noget ordentligt tøj og grej.

Outdoornu.dk, som ligger i centrum af Tarm, tilbyder et stort udvalg af tøj, sko, gummistøvler, hatte og støvler til al slags vejr; alt sammen for at sikre, at du føler dig godt tilpas i moderigtig ude- og indetøj. Vi har kvalitetsmærker som Fjällräven, Merrell, Pinewood, Viking, Jack Wolfskin, Stetson og mange flere, og vores søde personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det helt rigtige og i den rette størrelse.

Leder du efter en taske? Outdoornu.dk har et kæmpeudvalg af Fjällräven tasker. Fra den kendte, klassiske Kånken rygsæk til de nyeste miljøvenlige designs. Men vi byder også på mange andre mærker. Vi har alt fra juniors første børnehavetaske til arbejdsmapper med plads til din bærbare og professionelle trekking rygsække fra Lowe Alpine, Salomon, Berghaus, Jack Wolfskin m.m.

Outdoornu.dk er meget andet end tasker, sko og tøj. Her finder du også camping-, jagt- og spejderudstyr; telte, soveposer, termokander, knive osv.

Outdoornu.dk deler butikken med Fisknu.dk, så butikken er også et besøg værd for lystfiskeren.
Vil du gøre en god handel? Kig forbi vores outletbutik, Outdoor Outlet, lige ved siden af. Her finder du lignende kvalitetsprodukter til discount priser—alle nye, blot er de restpartier eller varer fra tidligere sæsoner.

 

Skriv en besked til Outdoornu.dk | Tøj og friluftsgrej

Sommerhuse nær Outdoornu.dk | Tøj og friluftsgrej