Oplysninger

Outdoornu.dk

Storegade 12, 6880 Tarm

Billeder

Outdoornu.dk

Outdoornu.dk er beliggende i et af de smukkeste naturområder i Vestjylland, som også har noget af det bedste fiskeri i Danmark. Vi er kun fem minutter fra Skjern Å med dets fantastiske laksevand og kun ti minutter fra den naturskønne Ringkøbing Fjord.

Måske drømmer du om en af de store Skjern Å laks? Eller en havørrede?  Hvad med en gedde fra Ringkøbing Fjord? Surfcasting i Vesterhavet? Eller hvorfor ikke prøve lykken i et af områdets mange put & take søer? Uanset hvad du vælger, så har Outdoornu.dk alt, hvad du har brug for til din næste fisketur: stænger, hjul, liner, grej m.m. og det fra kvalitetsmærker som Scierra, Quantum, Savage Gear, Berkley og mange flere.

Brug for hjælp eller råd? Ikke noget problem! Vores personale står til rådighed med et smil og hjælper dig med at finde det rigtig grej, fisketegn m.v. Vi har også lokale guider, som kan tage dig med til deres foretrukne fiskepladser ved Skjern Å og gerne deler deres tips og tricks.

Skulle du beslutte dig for at forvandle din fisketur til en fuldstændig udendørs oplevelse,  så har Outdoornu.dk også alt det grundlæggende campinggrej, så du kan slå lejr og nyde de lange sommeraftener i ro og mag.

Outdoornu.dk, har et stort udvalg af tøj, sko og tasker til både mænd og kvinder - noget som kan underholde eventuelle familiemedlemmer, der ikke er bidt af fiskeriet, mens du kigger på grejet.

Shopping
Fiskeri- & jagt, Specialbutik, Hobbyforretning