Oplysninger

Nymindegab Ridecenter

Sdr. Klintvej 10, 6830 Nymindegab

Billeder

Nymindegab Ridecenter

Særdeles skønt beliggende i udkanten af Blaabjerg Klitplantage finder I Nymindegab Ridecenter, hvorfra der er mulighed for herlige rideoplevelser i den vidunderlige vestjyske natur. Her er det sunde islandske heste, I rider på, og de egner sig perfekt til ridning for folk på alle niveauer. De er kendt for behagelige gangarter og færdes stabilt i alt terræn. 

Der er mulighed for alskens guidede ture uanset alder og niveau, og hestene udvælges nøje efter alder og størrelse – dog er der et maksimum på 90 kg. 

Turene går ud i de rå klitter, langs fjorden og gennem den fredelige plantage.  

Meget mere end ridning
Selvom omdrejningspunktet på ridecentret/gården er ridning, er det langt fra det eneste tilbud. 

Gården er et super udgangspunkt for vandre-/cykelture i det naturskønne omkringliggende område. Herudover er der en lille souvenirbutik og en hyggelig café. Der er foruden hestene søde klappedyr som kaniner og kattekillinger. 

Overnatning
Det er også muligt at holde hytteferie på Nymindegab Ridecenter. Disse er også velegnede til folk med egen hest, da der medfølger plads på en lille fold tæt på hytten. Hytterne er flotte, lyse og veludstyrede og rummer både bad, toilet, TV og internet. Der er plads til 4-5 personer. 

Passer det Jer bedre at ride med udgangspunkt i Blåvand, har vi også et center der.

Oplevelser