Oplysninger

Nymindegab Familie Camping

Lyngtoften 12, 6830 Nymindegab

Billeder

Nymindegab Familie Camping

Vi byder hele familien velkommen med moderne faciliteter og skøn Vesterhavs-natur helt ind på pladsen. Her får I gratis adgang til vores 27° varme vandland.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i det skønne Vestjylland, hvor egnens karakteristiske natur rækker helt ind på pladsen. Den unikke beliggenhed ved fjord og hav indbyder til et væld af aktiviteter. Bl.a. et utal af cykel- og vandreture på afmærkede stier.


Fri adgang fra kl. 8.00 - 23.00 til vores opvarmede vandland for pladsens beboere med en 4-sporet 22 m lang surfinghill vandrutsjebane, hvor man kan nå en hastighed på over 50 km/t, inden man rammer vandet. Separat børnepool, spa, modstrømskanal og vandvulkan samt et skønt og læ fuldt solområde.


Stor veludstyret legeplads med hoppepuder og klatrestativer. Spændende minigolfbane med udfordrende baner. Aktivitetsprogram med f.eks. poolparty, snobrød, boldspil og kreativt værksted.


Flotte sanitetsbygninger med bl.a. luksus familierum og store køkkener med spisepladser. Gratis trådløst internet og gratis brusevand i de alm. bruserum. Standpladser i forskellige niveauer med særdeles gode læforhold. Flere forskellige typer hytter med plads til op til 6 personer.


Vi gør det let at holde fri!

Overnatning
Badeland, Børneaktivitet, Legeplads, Campingplads