Oplysninger

Lønborggaard Feriecenter

Lønborggaardvej 1, 6880 Tarm

Billeder

Lønborggaard Feriecenter

Midt i særdeles naturskønne omgivelser, med bjergtagende udsigt over Skjern Enge ligger Lønborggaard Feriecenter, der med autentiske, charmerende og dejlige rammer er et naturligt og sikkert valg af base til overnatning og ferie tæt på naturen. Med disse idylliske omgivelser, den fredelige atmosfære og et væld af luksus og aktiviteter kan ferien, opholdet eller arrangementet bare komme an! 

Der er mulighed for at bestille forplejning ved restauranten i den modsatte fløj, både som festmiddag og som mad ud af huset, hvilket dog skal bestilles i forvejen.

Lønborggaard er en gammel herregård, og alle udbygninger har gennemgået en moderniserende forvandling. Under hele processen har man haft respekt for den oprindelige arkitektur. 

Værelser

Feriecenteret rummer 15 lyse og vidunderlige dobbeltværelser, samt et familieværelse med 6 senge. 
Alle dobbeltværelserne er udstyret med eget bad, tv og adgang til en stor terrasse, hvorfra man har en fantastisk udsigt. Her kan man følge dalen med rådyr eller fiskehejren der lusker rundt i vandkanten. Det generelle panorama over Skjern Enge er et udflugtsmål for mange ornitologinteresserede, da man kan spotte alskens fugle her. 

Faciliteter 

Foruden mulighederne i den omkringliggende natur, kan man benytte sig af feriecenterets aktivitetsmuligheder. Hop f.eks. en tur i tropeparadiset, hvor man kan slappe af i spabadet eller lade sig forfriske i den store swimmingpool. De mindste kan bade i den lille og finurlige børnepool. Den 100 m2 opholdsstue lægger op til samvær og hygge, og aktivitetsrummet, der byder på billardbord og bordtennis, lægger op til små dyster. Ikke mindst er der en multihal med plads til boldspil, badminton og mooncars m.v.  

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Lønborggaard Feriecenter! 

Se evt. mere i vores brochure: http://www.brochure-outsource-dk.com/loenborggaard_feriecenter/intro/mobile/index.html

Overnatning
Feriecenter