Oplysninger

Lindvig Feriecenter

Vesterhavsvej 150, 6830 Nymindegab

Billeder

Lindvig Feriecenter

Slap af på det nyrenoverede, flotte badehostel, der er inspireret af de klassiske badehoteller. Overnat i hyggelige omgivelser og nyd den lækre indretning i den nye cafe eller i de smukke fællesområder og fest- og selskabslokaler.

Mellem Nr. Nebel og Nymindegab, ikke langt fra kysten med udsigt til vandreklitterne, der tidligere udgjorde den sidste bastion mod vandet, ligger Danhostel Nymindegab. I foråret 2015 fik faciliteterne et flot løft både ude og inde og blev desuden suppleret med en varm og indbydende café. En stilstikker indretning med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer leder tankerne hen på et lækkert badehotel. Danhostel Nymindegab er en hyggelig base for den ferieglade familie, og stedet er også velegnet til grupper, lejrskoler mv. Dette badehostel ligger midt i naturen kun et stenkast fra Blåbjerg Plantage og ikke langt fra klitterne og Vesterhavet. Her er højt til himlen og natur til alle sider, og så ligger det samtidig tæt hovedfærdselsåren mellem Tyskland og Søndervig.

Autentisk navn og historie bag centrets mange møder og fester
Hele istandsættelsen er gjort med respekt for den gamle Lønne Højskole. Heraf navnet Lindvig, der kommer af ordet Lønne, der i sidste ende betyder Helligdommen ved Skrænten. Det matcher vandrerhjemmets navn fordi, at de vandreklitter, som kan se ud af vinduerne, tidligere var skrænten ved havet. Dengang blev der holdt mange slægtsfester på stedet, hvilket passer godt med, at stedet i dag tiltrækker mange kurser, arrangementer og fester. Vores festlokaler og selskabslokaler, er på samme måde som resten af centrets lokaliteter, nænsomt istandsat, og fremstår indbydende og hyggelige.

At afholde kurser er et af stedets varemærker, og faktisk er det også muligt at leje hele vandrerhjemmet, hvis man gerne vil have stedet for sig selv.

Overnatning
Feriecenter