Tilbage til søgning

Lemvig Strand Camping

Vinkelhagevej 6
7620 Lemvig

Book online

Lemvig Strand Camping

kategorier: Campingplads Badeland Børneaktivitet Underholdning
Indendørs Udendørs

Et stenkast fra den vidunderlige Limfjord ligger herlige Lemvig Strand Camping, der med sine utallige muligheder og faciliteter er en sand perle af en vestjysk campingplads. 

Campingpladsen ligger kun 50 meter fra badestranden, hvor der foruden badebro er surfskole, lystbådehavn og et væld af gode vandrestier. 

Faciliteter
På en god ferie skal der bades, og skulle det regne er Lemvig Strand Camping garant for godt badevejr i den store svømmehal, der udover et stort bassin og børnebassin, byder på spa, tyrkisk bad og sauna for dem, der skal forkæles. 

Der er herudover andre gode muligheder for at udfolde sig aktivt i børneafdelingen, på beachvolleybanen eller boldbanen, og er man mere til lidt hyggeaktivitet i jordnært tempo, kan man benytte sig af spillerummet og fornøje sig med pool, bordfodbold eller det finurlige air-hockey. 

Lemvig Strand Camping ligger ugenert 2 km fra charmerende Lemvig, hvor der er dejlige spisesteder, gode forretninger og interessante kulturelle arrangementer og begivenheder. Kigger man i alle andre retninger er det den skønne vestjyske natur, der præger billedet. En tur til det storslåede Vesterhav er næsten et must, og en dejlig skovudflugt til Klosterheden ligger også lige for døren. 

Desuden ligger Jyllandsakvariet, Kystcentret, Sneglehuset, B&O Museet, Mønsted Kalkgruber og Hjerl Hede inden for en overskuelig radius. 

Overnatning
Foruden pladser til autocampere, campingvogne og telte udlejer feriecampingpladsen hytter af forskellige formater.  

Lemvig Strand Camping er det sikre valg til en alsidig familie, der skal på en aktiv, mulighedsrig og herlig ferie i naturskønne og afstressende omgivelser. 

Vi ses!

Skriv en besked til Lemvig Strand Camping