Oplysninger

Danland Lemvig Feriecenter

Vinkelhagevej 8, 7620 Lemvig

Billeder

Danland Lemvig Feriecenter

Danlands feriecentre udgør en vidunderlig ramme om ferie i Danmark, og Danland Lemvig Feriecenter er ingen undtagelse. Feriecentret indbyder til badeture ved stranden, hygge i de dejlige ferieboligheder, gåture i den smukke natur og fantastisk familietid.

Danland Lemvig Feriecenter ligger tæt på mange spændende oplevelser. Besøg for eksempel Lemvigs hyggelige marina eller byens brede udvalg af butikker og restauranter. Er I mere til natur end by, byder området omkring Lemvig både på marker, skøn vild natur og smukke Limfjorden. I kan opleve et bredt udsnit af den smukke natur ved at følge Planetstien - en 12 km lang sti lavet som en model af solsystemet. 
 
Faciliteter
Danland Lemvig Feriecenter er den perfekte base for en skøn familieferie - hvad enten I ønsker en daseferie eller en ferie med mere fart over feltet. Her er både indendørs poolområde med spa og sauna, legerum, bordtennis, legepladser, tennis, petanque, beachvolley og meget andet. Der er naturligvis også gratis internet i alle ferieboligerne.
 
Rabat på lokale attraktioner
Når I bor på et Danland Feriecenter, får I et rabathæfte med rabatkuponer til mere end 40 attraktioner og seværdigheder i Danmark. Der er blandt andet rabat på Legoland, JyllandsAkvariet, flere forskellige museer, Action House og meget andet. 
 
Vi glæder os til at se jer!
 
 
Overnatning
Feriecenter