Oplysninger

Kop og Kande - Lemvig

Vestergade 16, 7620 Lemvig

Billeder

Kop og Kande - Lemvig

Samler du på smukt stel, har du brug for nogle nye viskestykker, eller overvejer du måske at investere i en ny køkkenmaskine? Hos Kop og Kande i Lemvig får du kompetent vejledning og byens bedste udvalg af alt fra køkkenudstyr til julepynt. Mangler du noget, kan du være sikker på at finde det her. 

Et stort udvalg
Kay Boyesen, Kähler og Royal Copenhagen. Det er bare nogle af de kvalitetsmærker, som butikken forhandler i deres køkkensektion. Her finder du alt fra gode gryder og knive til elegant stel og stempelkander. Hos Kop og Kande i Lemvig kan man dog få meget andet end køkkenudstyr og stel. Du finder eksempelvis også lækkert sengetøj, sæbedispensere, skønt nips til hjemmet og meget, meget mere. 

God og venlig vejledning
Spørger man folk i Lemvig, vil man få at vide, at Kop og Kande ikke bare er byens bedste isenkræmmer, men også en forretning, hvor personalet går op i at give en god og venlig vejledning. Besøger du butikken, vil du med det samme føle dig i gode hænder, og det er vigtigt, hvis man eksempelvis står og overvejer at investere i noget større.

Hos Kop og Kande i Lemvig kan du altid være sikker på at finde det, du søger. Kom endelig ind forbi.

Shopping
Bolig & indretning