Oplysninger

Kik Ind

Torvet 20, 6950 Ringkøbing

Kik Ind

Kik Ind i Ringkøbing har de sidste 17 år været ejet af Gitte Dohm og hendes mand, og det er Gittes smilende ansigt du mødes af i butikken.

 

Gitte Dohm går meget op i god service, og sætter en ære i at kende sine kunder. Dette afspejles i hendes måde at indkøbe tøj til butikken på, hvor hun altid bestiller varer med en bestemt kunde i tankerne.

 

Hos Kik Ind finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj i størrelserne 34 til 56. Butikken er overskueligt og lækkert indrettet, og Gitte Dohm står klar til at yde branchens bedste service. Vi tilbyder dig et hav af forskellige mærker, og alt det lækre tøj kan købes til fornuftige priser.

 

Du finder den fantastiske tøjbutik Kik Ind i Borgmestergården i Ringkøbing. Butikken er centralt placeret, og findes på Torvet nr. 20, med parkerings muligheder lige i nærheden.

 

Butikken er meget populær i lokalområdet og Gitte Dohm nyder at have en snak om stort og småt med sine kunder. Selvom hun er optaget af en anden kunde, kan du være sikker på at hun bemærker du kommer ind og sender dig et smil.

 

Køber du dit næste outfit hos Kik Ind får du ikke bare et lækkert moderne outfit men ligeledes en fantastisk oplevelse og service! 


Vi glæder os til at se dig!

Shopping
Tøj & tilbehør