Oplysninger

Hotel Ringkøbing

Torvet 18, 6950 Ringkøbing

Billeder

Hotel Ringkøbing

Tæt på Vesterhavet og lige ved Ringkøbing Fjord finder du Hotel Ringkøbing, der som et af landets ældste hoteller har stor erfaring med at skabe rammerne for det perfekte ophold. Hvad enten du besøger hotellet i forbindelse med en ferie eller en fest, så lægger det veludannede personale en stor dyd i at give dig den bedste oplevelse. 

I hjertet af Ringkøbing
Hotellet ligger placeret på den mest centrale plads i byen - nemlig Ringkøbing Torv. Når du træder ud ad døren, er du tæt på både spisesteder og gode muligheder for shopping. Når du går rundt i Ringkøbing, skal du give dig selv den oplevelse at kigge rundt. Ringkøbing er en velbevaret og ekstremt charmerende gammel handelsby, der med sine brostensbelagte gader og små huse godt kunne stjæle dit hjerte. Ringkøbing er desuden kendt for sine vægtere, der i sommermånederne går syngende rundt i byens gader efter klokken 20. Efter en oplevelsesrig dag kan du nyde din aftensmad i Hotel Ringkøbings restaurant, der serverer dejlig mad for enhver smag. Inden du går tilbage til dit moderne og nænsomt renoverede værelse, kan du nyde en drink i hotellets bar. 

Selskaber
Hotel Ringkøbing er også et oplagt valg, hvis du leder efter stemningsfyldte lokaler til at danne rammen om din fest eller et møde. Der bliver serveret velsmagende mad og vin, og hotellets veluddannede personale sørger for, at alle har det godt. 

Ringkøbing Hotel er med sin centrale placering et oplagt valg, hvis du leder efter overnatning eller lokaler i det vestjyske. Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Hotel