Oplysninger

Ringkøbing Bolcher

Torvet 14, 6950 Ringkøbing

Billeder

Ringkøbing Bolcher

Hos Ringkøbing Bolcher fremstiller vi bolcher, som man gjorde det i gamle dage – i hånden.  Når bolchemassen har nået den korrekte temperatur i gryden, hældes den ud på kølebordet, og smagen og farven tilsættes. Her er timingen vigtig, så bolchets struktur og smag bliver bibeholdt. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødmaskine eller klippes i hånden, og der er derfor aldrig to, der er ens.

Ringkøbing Bolcher anvender kun naturlige smage og farver og ingen konserveringsmidler, hvilket er med til at give bolcherne den helt rigtige farve og smag.

Mange af bolcherne laves foran publikum. Det betyder, at du og hele familien er med til at kvalitetsteste bolcherne, før de kommer på hylderne.

Kom og besøg vores butik og kogeri. Du er ikke i tvivl, når du kommer ind til Torvet – en fantastisk duft af sprøde lækkerier spreder sig. Bolcher i alverdens farver og is fra vores lokale ismejeri i Staby – alt sammen noget for både store og små med sans for de gode råvarer. Vi tilbyder også chokoladeworkshops, som er for de kræsne chokoladeelskere. Med chokolade fra Callebaut i Schweiz er kvaliteten og smagen i top, og du bestemmer selv, hvordan de skal se ud. 

Velkommen til vores butik og kogeri - en verden af bolcher og en oplevelse, du sent vil glemme. 

Shopping
Specialbutik, Børneaktivitet, Lokale specialiteter, Autentiske oplevelser