Oplysninger

Hotel Varde

Tømrervej 18, 6800 Varde
Book online

Billeder

Hotel Varde

Centralt placeret i Vestjylland og hverken langt fra Esbjerg eller Skjern finder du hotel Varde, der med sine hyggelige rammer og fordelagtige priser, er det oplagte valg, hvis du leder efter overnatning i området.

Velindrettede værelser og tæt på alt
Hotellet har 44 velindrettede værelser, der foruden eget bad og toilet byder på gode senge, fladskærms-TV med kabelkanaler, eget køleskab og fri WiFi. Fik vi nævnt, at der selvfølgelig også er gratis parkering, og at morgenmad altid er inkluderet i de i forvejen lave priser? Med sin centrale placering i Vestjylland er hotellet et oplagt valg - både for dig, der besøger området med din familie, og dig, der leder efter overnatning i forbindelse med arbejde. Hotellet ligger i Varde, og der er hverken langt til Esbjerg, Grindsted eller Skjern.  

Vesterhav og Legoland
Besøger du hotellet, må du unde dig selv at gå på opdagelse i området. Varde er i sig selv en skøn by at befinde sig i med sin flotte natur og gode restauranter. Skal der ske lidt mere, ville børn og barnlige sjæle garanteret elske at komme en tur i Legoland, der ligger i overskuelig afstand til hotellet. Det ville også være oplagt at gå på opdagelse i historiske Ribe, besøge Tirpitz-stillingen ved Blåvand eller få lidt storbyfornemmelser i Esbjerg. Vesterhavet er også altid et skønt udflugtsmål og ligger heldigvis heller ikke langt fra hotellet. 

Med andre ord er Hotel Varde et oplagt valg, hvis du leder efter god, billig og central overnatning i Vestjylland.

Overnatning
Hotel