Oplysninger

Fangeborgen

Borgpladsen 6, 6800 Varde

Billeder

Fangeborgen

45 udfordringer, 45 rum, 45 muligheder for at blive fanget. Leder du efter en anderledes aktivitet, du kan nyde med familie, kolleger eller venner, skal du besøge Fangeborgen i Varde. 

Styrke, klogskab og mod
Kan du huske Fangerne på Fortet? Hos Fangeborgen i Varde vil du, ligesom stjernerne i det elskede tv-program, skulle løse opgaver, der kræver både styrke, klogskab og mod. I spillet vil I i alt møde 45 rum og 45 udfordringer. Når I har løst en opgave, kommer I videre til næste rum. I arbejder mod tiden, så hvis I vil gennemføre, handler det om at arbejde sammen, tænke sig om og træffe de rigtige beslutninger. 

Teambuilding eller familiedag?
Trænger du til at tilbringe lidt kvalitetstid med familien, er Fangeborgen i Varde et sikkert hit. I får lov til at være sammen på en anderledes måde, og det kan kun ende med at blive sjovt. Fangeborgen i Varde er også et oplagt sted for dig, der leder efter en anderledes teambuildingaktivitet. Vil I gennemføre spillet, er I nødt til at arbejde sammen og lytte til hinanden, og arbejdspladser plejer at få meget godt ud af at besøge stedet. 

Du finder Fangeborgen på Roustvej i Varde. Her til sidst er der vist ikke mere at sige end: God jagt og pas på, I ikke bliver fanget!

Familie
Legeland