Oplysninger

Helm Holstebro

Nørregade 31-33, 7500 Holstebro

Billeder

Helm Holstebro

Helm er en familieejet lædervarekæde, der i dag har hele 12 butikker spredt rundt i Jylland og intet mindre end 200 års erfaring fra branchen. Tasker af det lækreste læder er kerneproduktet - Du finder ganske enkelt ikke et større og bedre udvalg af tasker i Danmark. Der er bl.a. et rigtig udvalg af computertasker, arbejdstasker, dametasker, herretasker, skoletasker, rejsetasker, weekendtasker, toilettasker, bæltetasker og sportstasker. Helm har dog også et kæmpe udvalg af rygsække, kufferter, smykkeskrin, punge, handsker, paraplyer og meget mere fra mange af de kendte mærker som Fjällräven, Samsonite, Tiger of Sweden, Calvin Klein Adax, Victorinox, Belsac, Eastpak, Lego, Jeva, Disney og mange andre. 

Historien om Helm starter mere end 200 år tilbage i det herrens år 1812, hvor Peter Helm's tip-tip-oldefar Henrik Helm startede et garveri i Nørregade i Holstebro. I dag drives butikkerne og webshoppen af Peter Helm og sine sønner Martin og Henrik. I 1873 blev garveriet lavet om til en lædervarebutik og lige siden har der kunne købes lædervarer fra Helm i Jylland. 

Helm har også en webshop kaldet www.helm.nu hvor det enorme udvalg for alle butikkerne kan findes. Netbutikken er kendetegnet for at gå den ekstra mil for deres kunder, der bl.a. aflæses på deres fantastiske trustscore på 9.7 på trustpilot. Leveringen er lynhurtig (1-3 dage) og det er også muligt for kunderne at bestille online med afhentning i en af de 12 fysiske Helmbutikker i Jylland. 

Med Danmarks største udvalg og en erfaring, der rækker tilbage til forretningens grundlæggelse i 1873, mener Helm, at de kan leve op til deres løfte, når de siger, at "vi har noget at ha’ det i".

Shopping
Tøj & tilbehør