Oplysninger

Havenkiosken

Havnegade 3, 7680 Thyborøn

Billeder

Havenkiosken

Havnekiosken i Thyborøn tilbyder et lækkert udvalg af is, slik, grillmad og drikkevarer – og så er selve havnen jo lidt speciel i sig selv. 

 

Historisk set, er byen Thyborøn opstået omkring havnen ved Thyborøn Kanal tilbage i 1915-1918. Dengang, og stadig den dag i dag, er havnen en af Danmarks største fiskerihavne. I dag har en god infrastruktur medført at havnen ligeledes skaber nogle af landets bedste rammer for godshåndtering, maritim service og offshore aktiviteter for hele Vest- og Midtjyllands området.  

 

Herudover kan man ligeledes se det historiske fund fra den russiske orlogsfregat, Aleksandr Nevskij (bygget 1863), der forulykkede 25. november 1868, ud for Harboøre Tange. I 1958 fandt man skibets 5 meter lange og 7 tons tunge anker, der nu ses på havnen i Thyborøn. 

 

Men bedst af alt ligger havnen og dermed havnekiosken et fantastisk smukt sted - lige på den anden side af klitterne ned til badestranden! Så grib familien og tag på en fantastisk strandtur, velvidende at I kan få en lækker is eller grillmad hos Havnekiosken få meter væk!

 

Du finder Havnekiosken på Havnegade 3, 7680 Thyborøn. Vi glæder os til at se dig!

Spisesteder
Fastfood, Is- og vaffelboder