Oplysninger

Iskunsten Thyborøn

Jernbanegade 1A, 7680 Thyborøn

Billeder

Iskunsten Thyborøn

Oplev en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys.

Hos Iskunsten Thyborøn kan I opleve en verden af is, hvor kun fantasien sætter grænser. Den permanente udstilling findes nær Thyborøn Havn, og er den eneste af sin art i Europa. Den 450 kvadratmeter store frysehal indeholder et væld af forskellige isskulpturer i alle størrelser og former, og de bliver udskiftet periodisk, så der altid er nye vidundere at se. Siden frysehallen holdes ved meget lave temperaturer, så er det vigtigt at kunne holde varmen. Derfor tilbyder Iskunsten låne-tæpper, som I kan bruge til at opleve skulpturerne uden at fryse.

Ud over selve skulpturerne, så kan I også se udstillinger hvor I kan lære om isproduktionens historie, og hvordan folk fik adgang til is før moderne tid. I kan også selv få lov til at prøve kræfter med at lave en isskulptur i is-workshoppen, hvor man kan bringe sine fantasier til live.

Iskunsten har åbent all ugens dage, med undtagelse af når de sætter nye udstillinger op. Vær sikker på at tjekke åbningsdagene.

Kultur
Museum & udstilling, Seværdighed, Børneaktivitet, Kunst