Oplysninger

Fiskehallen i Thyborøn

Havnegade 5A, 7680 Thyborøn

Billeder

Fiskehallen i Thyborøn

Fiskehallen er en stor rød træbygning placeret midt på Thyborøn havn med udsigt til den skønneste badestrand ved vestkysten.  Fiskehallen er tre i én:

  • Fiskehandler
  • Restaurant
  • Havneknejpe

Fiskehandleren

Hos fiskehandleren møder du duften af friske fisk. De handler på de vestjyske markeder hver morgen, og du er derfor altid garanteret friskfanget fisk. Kom ind i butikken til et stort udvalg af friske fisk, røget fisk eller lækre delikatesser.

Fiskehandleren giver dig også mulighed for at bestille en fiskepakke hjemmefra. Du skal blot møde op og hente den selv. Ønsker du indfrysning af fisken, klarer de også det for dig.

Restauranten

På 1. sal finder du Fiskehallens restaurant med udsigt ud over lystbådehavnen. Om sommeren kan du nyde din mad i den danske sol ude på kajen. Fiskehallens menukort tilbyder lidt til enhver smag. Du kan få forskellige fiskeretter - direkte fra fiskeauktionerne, enkelte kødretter og forskellige børnemenuer. Alle retter er til en overkommelig pris, så der er lidt til hele familien.

Derudover kan I slutte måltidet af med en hjemmelavet is af dansk økologisk mælk.

Havneknejpen

Havneknejpen ligger ud til havnebassinet og har åbent alle dage i juli og august. Her kan du i den unikke gamle auktionshal nyde en Irish Coffee eller én af deres mange specialøl. Derudover er den et besøg værd om lørdagen, hvor der er fiskebuffet og levende musik.
Mangler du et sted at holde din reception eller bare en god fest, så kig forbi Havneknejpen.

Spisesteder
Dansk, Fisk & skaldyr, Is- og vaffelboder, Restaurant, Lokale specialiteter