Oplysninger

Harboøre Centeret

Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre

Billeder

Harboøre Centeret

Har du behov for at bruge kroppen, få sved på panden og have nogle aktive timer i attraktive og dejlige rammer? Så er Harboøre Centeret en oplagt mulighed. Harboøre Centeret breder sig over et anseeligt areal, og rummer et hav af fritidsaktiviteter inde som ude, hårde som hyggelige. 

Oplev skateparken – flere udendørs aktiviteter under tag
Med den nye lethal kan man være sikker på en sjov og uforglemmelig dag hos Harboøre Centeret. I den ene ende af hallen er der opført en kunstgræsbane, og i den anden ende kan du slå dig løs i et af landets sejeste skaterbaner. Man har også mulighed for at prøve motionsredskaber, trampoliner og hoppepude. Ønsker man motion under åben himmel, kan man tage en cykeltur på BMX-banen.

Dags- eller ugekort til turister
Fra kr. 25,- til 100,- kan du købe dags- eller ugekort til centerets mange aktiviteter både inde og ude.

Idræt, Fællesskab og Kultur
Hos Harboøre Centeret kan du ligeledes give den fuld gas i centerets moderne fitnesscenter, der byder på en ganske bred vifte af maskiner, vægte osv. Du kan også prøve kræfter med spinningscyklerne, der lynhurtigt får pulsen op. Alternativt kan du dyste mod din familie eller venner i bordtennis, pool, fodbold, badminton og squash. 

Hvad enten du er til benhård fysisk træning, eller blot ønsker at hygge dig med lidt aktivitet i jordnært tempo, så er Harboøre Centeret en sikker løsning. Vi har noget for en hver smag.

Efter endt aktivitet kan det anbefales at slå sig ned i Center Caféen, der blandt andet serverer slik, sodavand, kaffe og lette anretninger.

Selskabslokaler
Foruden selv at afholde arrangementer ind i mellem, lægger Harboøre Centeret også glædeligt ramme til firma-, familie- eller andre selskaber. Centeret lægger flotte, moderne lokaler til rådighed, og tilbyder menuer til grupper af 30-300 personer. 

Vi ses!

Sport
Indendørssport, Café