Oplysninger

Esbjerg Camping

Gudenåvej 20, 6710 Esbjerg V
Book online

Billeder

Esbjerg Camping

Esbjerg Camping er en dejlig plads beliggende i et skønt og stille naturområde med kun 400 meter til stranden. Esbjerg Camping er en plads, der har alt, hvad en campist skal bruge. Campingpladsen råder over 2 store servicebygninger med bla. familierum, samt et stort dejligt børnebadeværelse, hvor der er tænkt på de små gæster. Der findes også et dejligt stort køkken samt et udendørs køkken til brug om sommeren. For de små gæster er der et fantastisk aktivitetsområde med svævebane, trampoliner, bordtennis, boldbane, geder og kaniner, mooncars, bålplads og meget mere, der kan gøre selv den kræsne gæst aktiveret.

Esbjerg Camping råder over 16 hytter, hvoraf de 10 er luksushytter med toilet, bad og TV. Alle er veludstyrede med egen terrasse samt koldt og varmt vand - ideelt til børnefamilien eller parret der bare ønsker en hytteferie. Campingpladsen har også en lille kiosk, hvor man kan foretage de nødvendige indkøb. Her er desuden eget bageri, så der er altid friskbagt brød uden bestilling.
Hunde er meget velkomne på pladsen, og der er indrettet et hundebad specielt til dem. De skal dog altid holdes i snor og luftes uden for pladsen.

Esbjerg Camping er med sine kun 6 km til Esbjerg Centrum det perfekte opholdsted for jer, som gerne vil have både strand, natur og et væld af oplevelser og muligheder. Esbjerg har på blot 100 år udviklet sig til Danmarks 5. største by. Byen oser af international stemning og er krydret med bylivets heftige puls, sightseeing og shopping i Danmarks længste gågade. Du kan også se Mennesket ved havet, Kunstmuseet, Fiskeri- og søfartsmuseet og opleve den særlige stemning på havnen.

 

Overnatning
Campingplads