Oplysninger

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs - Restaurant

Fiskenæsvej 2, 6300 Gråsten

Billeder

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs - Restaurant

I skønne omgivelser i det Sønderjyske finder du Restaurant Fiskenæs, der serverer alt fra brunch og buffet til lokale egsnretter. Restauranten er en del af Enjoy Resorts Marina Fiskenæs.

Stor brunch og buffet
Skal dagen startes på den bedst tænkelig vis, skal du besøge Restaurant Fiskenæs, der serverer en udsøgt traditionel brunch i hyggelige omgivelser. Nyd udsigten over lystbådehavnen, mens du smager på bacon og brunchpølser, laks og salat, amerikanske pandekager og meget, meget mere. Her er vitterligt alt, hvad hjertet begærer. Til aften er der også mulighed for at nyde restaurantens overdådige buffet, hvor der bliver serveret mindst fire forretter, hjemmebagt brød, tre forskellige slags kød, skønne salater, is og meget andet. 

Kendt for sine lokale egnsretter
Besøger du restauranten, må du ikke snyde dig selv for at smage den lokale egnsret Kong Fiddes livret, som restauranten er kendt for. Foruden den serverer restauranten selvfølgelig også andre skønne egnsretter. 

Om du er på udkig efter lokale egnsretter eller bare ønsker at nyde en god brunch, så er Restaurant Fiskenæs et godt valg.

Hos Enjoy Resorts Marina Fiskenæs glæder vi os til at byde dig velkommen.

Spisesteder
Restaurant