Oplysninger

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Fiskenæsvej 2, 6300 Gråsten

Billeder

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

I Fiskenæs, tæt på vandet og ikke langt fra Gråsten slot, finder du Enjoy Resorts Marina Fiskenæs. Om du leder efter de perfekte rammer for venindeferien eller wellnessopholdet,  weekendenturen eller sommerferien, så er Enjoy Resorts Marina Fiskenæs et oplagt valg. 

Ferieboliger og penthouselejligheder

Vælg imellem resortets velinrettede ferieboliger og penthouselejligheder med plads til mellem to og otte gæster. Kræs om måltiderne i det store køkken og slap af i stuen. Bor du på resortet, har du selvfølgelig også fri adgang til den luksuriøse wellnessafdeling og badelandet. Børnene kan brænde energi af i ”Børnebumleren”, og hvis du er frisk, gemmer resortet i Fiskenæs også på en god fitnessafdeling. 

Spændende nærområde

Besøger du Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, er det oplagt at kigge nærmere på nærområdet, der kan give dig alt fra gode shoppemuligheder til store naturoplevelser. Fiskenæs ligger placeret i et meget naturskønt område, og i både foråret og efteråret har du mulighed for at opleve fænomenet sort sol, når enorme flokke af stære letter fra jorden på samme tid og for en kort stund farver himlen sort. Der er også rig mulighed for at få tilføjet lidt nyt til garderoben i de omkringliggende byer. 

Hos Enjoy Resorts Marina Fiskenæs glæder vi os til at byde dig velkommen og danne rammen for din næste ferie.

Overnatning
Feriecenter