Tilbage til søgning

DCU-Camping Vesterhav

Flyvholmvej 36
7673 Langerhuse

DCU-Camping Vesterhav

kategorier: Campingplads
Indendørs Udendørs

Ved Langerhuse/Harboøre, blot 100 meter fra det brusende Vesterhav, ligger hyggelige og charmerende DCU-Camping Vesterhav. Camping Vesterhav ligger lige bagved klitrækkerne og har direkte adgang til stranden. Det er en ganske storslået natur, der præger den jyske vestkyst, og de rå, åbne vidder, den friske luft og det skummede vand skaber en unik og afslappende atmosfære – perfekt til en campingferie.   

Faciliteter
Foruden de utallige muligheder Camping Vesterhavs enestående omkringliggende natur giver, byder campingpladsen på mange faciliteter, der muliggør aktivitet for alle. Bl.a. byder campingpladsen på en glimrende legeplads med hoppepude. Der er også tennisbane, beachvolleybane, basketballbane og fodboldbane. Ønsker I at forkæle jer selv med lidt afslapning, er det oplagt at hoppe i spabadet eller gå en tur i den lækre sauna. 

Hele familien kan samles om et morsomt spil minigolf på den finurlige bane.

Udflugtsmuligheder
Der er gode muligheder for udflugter i området. Besøg for eksempel områdets større byer Harboøre, Thyborøn og Lemvig. Herudover ligger Jyllands Akvariet, Kystcenter Thyborøn, Bovbjerg Fyr, Sneglehuset og bunkerfæstningen ’Skilpaddespionen’ inden for overskuelig kørselsafstand. 

Og så er det næsten et must at begive sig ud i den skønne natur - på cykel i naturreservatet eller til fods på strand og i klit. Her renses krop og sjæl i den friske luft, den høje himmel og det fantastiske lys. 

Overnatning
Har I ikke selv campingvogn/autocamper/telt, eller er I til mere luksus, kan I leje fine, velindrettede 6-personers hytter.

Vi ses på DCU-Camping Vesterhav!

Skriv en besked til DCU-Camping Vesterhav