Tilbage til søgning

DCU Camping Vesterhav

Flyvholmvej 36
7673 Langerhuse

DCU Camping Vesterhav

kategorier: Specialbutik Tennis Børneaktivitet Overnatning Underholdning
Indendørs Udendørs

Ved Langerhuse/Harboøre, blot 100 meter fra det brusende Vesterhav ligger hyggelige og charmerende DCU Camping Vesterhav. Camping Vesterhav ligger lige bagved klitrækkerne, og har direkte adgang til stranden. Det er en ganske storslået natur, der præger den jyske vestkyst, og de rå, åbne vidder, den friske luft og det skumme vand skaber en unik og afslappende atmosfære – perfekt til en campingferie.   

Faciliteter
Foruden de utallige muligheder Camping Vesterhavs enestående omkringliggende natur giver, byder campingpladsen på mange faciliteter, der muliggør aktivitet for alle. Bl.a. byder campingpladsen på en glimrende legeplads med hoppepude, der er tennisbane, beachvolleybane, basketballbane og fodboldbane. Ønsker man at forkæle sig selv med lidt afslapning er det oplagt at hoppe i spabadet eller gå en tur i den lækre sauna. 

Hele familien kan samles om et morsomt slag minigolf på den finurlige bane.

Udflugtsmuligheder
Det er oplagt at besøge områdets større byer Harboøre, Thyborøn og Lemvig. Herudover ligger Jyllands Akvariet, Kystcenter Thyborøn, Bovbjerg Fyr, Sneglehuset og bunkerfæstningen ’Skilpaddespionen’ inden for overskuelig kørselsafstand. 

Det er næsten et must at begive sig ud i den skønne natur på cykel i naturreservatet eller en vandretur på strand og i klit. Her renses krop og sjæl i den friske luft, den høje himmel og det fantastiske lys. 

Overnatning
Har man ikke selv campingvogn/autocamper/telst, eller er man til mere luksus, kan man leje fine, velindrettede 6-personers hytter.

Vi ses på DCU Camping Vesterhav!

Skriv en besked til DCU Camping Vesterhav