Oplysninger

Billum Kro

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Billeder

Billum Kro

Nord for Esbjerg og ikke langt fra Ho Bugt finder du Billum Kro, der med sit smilende personale og behagelige omgivelser indbyder til et dejligt ophold. Om du leder efter overnatning til den romantiske miniferie, golfferien eller til et længere ophold i området, så er Billum Kro et godt valg. 

Velindrettede værelser
Kroen har det kongelige privilegium som landevejskro og blev bygget i 1700-tallet. Bygningen har gennem tiden været brugt til alt fra posthus til kommunekontor. I dag bliver bygningen brugt til kro og har gennemgået en større renovation, hvor fokus har været på at bevare den oprindelige stil. Bag den hvide facade finder du store velindrettede og hyggelige værelser, der med det samme vil få dig til at føle dig godt tilpas. Slap af på værelset og tag en lur i de gode senge. 

Naturskønt område og gode golfbaner
Skal der ske lidt mere end afslapning, er det oplagt at gå på opdagelse i og omkring Billum, der ligger i et naturskønt område. Billum er også indehaver af en tufstenskirke, der stammer helt tilbage fra 1200-tallet. Hvis du trænger til at få lidt sol på næsen eller blive blæst igennem, ligger Vesterhavet heller ikke mere end 10 kilometer væk. Er du i stedet på udkig efter gode golfbaner, er det heller ikke nødvendigt at lede længe. Området har nemlig mange gode af slagsen. 

Hos Billum Kro glæder vi os til at byde dig velkommen og danne rammen for dit ophold. Vi ses!

Overnatning
Kro