Oplysninger

Nørregades Café

Nørregade 3, 6840 Oksbøl

Billeder

Nørregades Café

Frokost, middag eller måske bare en kop kaffe med lidt sødt til? Kom ind forbi Nørregades Café og oplev den hyggelige atmosfære, den varme betjening og den velsmagende mad. Her er rart at være for både voksne og børn.

Et stort udvalg
Sprøde pommes frites og burger med masser af smag, syndig wienerschnitzel, velsmagende stjerneskud eller en mættende brunch. Hos Nørregades Café er der altid meget at vælge imellem – både for dig, der er ude at fejre kærligheden, for dig, der har inviteret børnene med på restaurant, og for dig, der besøger stedet som en del af en større gruppe. Husk, at der er mulighed for at bestille bord forinden. Bordbestilling kan specielt være en god idé til vores populære fredagsbuffet.

Takeaway
Nogen gange har man bare lyst til at aftensmaden skal være nem, eller at frokosten skal være ekstra lækker. Til en hyggelig sofamiddag med familien eller som et lækkert indslag midt i en hård arbejdsuge. Kom forbi Nørregades Café og vælg lige det, du har allermest lyst til.

Caféens smilende personale står klar til at byde dig velkommen i deres hyggelige lokaler på Nørregade, som du finder i hjertet af Oksbøl. Hos Nørregades Café er hunde også mere end velkomne. 

Spisesteder
Café, Restaurant