Oplysninger

Vestjysk Friluftcenter

Ringkøbingvej 125, 7620 Lemvig

Billeder

Vestjysk Friluftcenter

I naturskønne omgivelser, tæt ved Klosterheden ligger Vestjysk Friluftcenter, der er en af Jyllands største udbyder af outdoor-aktiviteter. Her laves sjove, sociale, udfordrende og inspirerende arrangementer, og centret har stor erfaring med at skræddersy efter ønsker for private, firmaer, klubber, institutioner, til polterabends osv. 

Faciliteter 
Vestjysk Friluftscenter har eksisteret siden 2002, og har i gennem årene fornyet sig og udviklet på aktiviteter som paintball, rappelling, klatring, 6x6 amfiber amfibier og svævebane, foruden RIB-bådssejlads fra 2017, bueskydning, øksekast og bue-battle, der var et stort hit i 2016. Medarbejderne i centret har for øvrigt specialiseret sig i at anvende faciliteterne til gode teambuildingforløb, med samarbejde i højsædet. Forløbene rummer både pædagogisk og fagligt indhold og giver gode og sjove fællesoplevelser i naturen – perfekt ’ryste sammen kost’. 

De ca. 8 deltidsansatte deler en passion for adrenalinfremmende outdoor-aktiviteter og er alle velvidende på området. Herfor kan det lade sig gøre, at lave seriøse kvalitetsarrangementer hver gang, og aldrig gå på kompromis med sikkerheden. 

Efter endt aktivitet er der mulighed for at slå sig ned i vikingehytten, hvor der er mulighed for bål mv. 

Så hvad enten du skal på teambuildingtur med et sjovt og seriøst indhold med firmaet, spille paintball til polterabend, spille bue-battle med fodboldholdet, prøve det der 6x6 amfiber amfibier eller på anden måde trænger til at få en dejlig naturoplevelse med et outdoor-arrangement som omdrejningspunkt, er Vestjysk Friluftcenter det gode, sikre og naturlige valg. 

Vi ses!

Sport
Ekstremsport, Underholdning