Oplysninger

Bed & Breakfast Vesterhede

Vesterhedevej 33, 7250 Hejnsvig

Billeder

Bed & Breakfast Vesterhede

Bed & Breakfast Vesterhede er indrettet på et lille landbrug, som ligger i fantastiske naturskønne omgivelser.

B&B Vesterhede ligger tæt ved Billund med LEGOLAND, LEGO House og Lalandia, men der er også meget andet at byde i nærområdet.

Vi har 8 dejlige ferielejligheder i forskellige størrelser, så her er plads til både den lille familie og de lidt større familier. Lejlighederne er alle med eget bad og toilet og et lille tekøkken.

Campister er også meget velkomne, da Bed & Breakfast Vesterhede også råder over en lille campingplads.

I forbindelse med den fælles spisesal er der et stort veludstyret køkken, som er til fri afbenyttelse for alle gæster ligesom det i sommerperioden er muligt at tilvælge morgenmad, hvis man ønsker det.

Her er gode aktivitetsmuligheder for såvel børn som voksne – både inde og ude. Fx kan nævnes airhockey, bordfodbold, stor legeplads, overdækket bordtennis, bålplads og naturligvis en boldbane.

'Stedet er velegnet til familietræf - familiesammenkomster eller til at holde en fest, hvor gæsterne kan overnatte i forbindelse med festen.

Alle vore gæster får udleveret et Be Happy Pass. Det er et gratis fordelskort, som giver adgang til mange tilbud og fordele i et stort område fra kyst til kyst og fra Givskud Løvepark i nord til spændende tilbud i Ribe i syd. Kortet udleveres, når du tjekker ind hos os.

Gratis WiFi overalt indenfor. 

Vi glæder sig til at byde jer velkommen og være med til at give jer en god ferieoplevelse.

Med venlig hilsen

Lis og Henning Kristensen


Overnatning
Bed & Breakfast