Oplysninger

Vejers Strandshop

Vejers Havvej 81D, 6853 Vejers Strand

Billeder

Vejers Strandshop

I skønne Vejers Strand finder du Vejers Strandshop, der foruden et stort udvalg af drager også har strandlegetøj, brugskunst og meget andet.

Besøger du den jyske vestkyst, krydser du garanteret fingre for blå himmel og minimal vind. Det kan godt ske, at dit tankemønster ændrer sig lidt efter at have besøgt strandshoppens store udvalg af drager. Når du forlader butikken med en drage under armen, vil du begynde at se frem til de grå dage, hvor du kan tage på stranden, lade vinden få fat i din drage og langsomt se den stige til vejrs.

Det ændrer dog ikke ved, at solskin er dejligt. Det har Vejers Strandshop selvfølgelig også taget højde for. I butikken finder du alt fra sommerfuglenet til frisbees, og mangler du flag til fødselsdagsfesten eller en dukke til lillesøster, så er Vejers Strandshop også det oplagte sted at kigge forbi. Butikken har også et hjørne med spændende brugskunst.

Ja, man kan vist roligt sige, at butikken har lidt af hvert og noget til hele familien. Hos Vejers Strandshop glæder vi os til at se dig og hjælper gerne, hvis du skulle have spørgsmål til din første drage eller vores fine brugskunst.

Shopping
Legetøjsbutik, Hobbyforretning