Oplysninger

Ravsmeden, Vejers Strand

Vejers Havvej 81C, 6853 Vejers Strand

Billeder

Ravsmeden, Vejers Strand

I den charmerende kystby Vejers Strand finder du butikken Ravsmeden, der byder på et stort udvalg af smykker fra eget værksted. 

Butikkens ravsmed er uddannet guld- og sølvsmed, og du kan derfor forvente kvalitet og godt håndværk. Det betyder også, at du trygt kan overlade gamle smykker, der trænger til at blive repareret, i butikkens varetægt. Du vil få et smykke retur, der har fået sit gamle liv tilbage, og nu er klar til at blive båret igen. 

Besøger du den jyske vestkyst, er det nærliggende at gå på opdagelse efter rav i de tidlige morgentimer. Finder du et stykke af kystens guld, lille eller stort, skal du overveje at gå forbi Ravsmeden med det. I samarbejde med butikken kan du nemlig få lavet et personligt ravsmykke, der fremover vil minde dig om en god tid ved Vejers Strand. Det er selvfølgelig også tilladt at tage et ældre stykke rav med. Det bliver smykket ikke mindre særligt af. 

Om du kommer forbi butikken for at gå på opdagelse i det store udvalg af smykker eller for at skabe et nyt, så glæder vi os hos Ravsmeden til at byde dig velkommen.

Shopping
Specialbutik, Tøj & tilbehør