Oplysninger

Vedersø Klit Camping

Øhusevej 23, 6990 Vedersø Klit

Billeder

Vedersø Klit Camping

Højt til himlen, tæt på havet
Ved Vedersø Klit Camping har vi et naturskønt område, som er ideel for cykelturister. Der er mulighed for cykelture langs kysten, men også inde i landet, som byder på skov og plantage. Hvis I ønsker at cykle hver dag, tilbyder vi mange muligheder og kan udlevere cykelkort til inspiration. F.eks. kan I cykle rundt om Vester Husby, hvilket er en virkelig dejlig cykeltur på 10 km. Turen bringer dig forbi flotte klitlandskaber, skønne skovpartier og et af Danmarks smukkeste feriehusområder med 5000 m2 store grunde. I skoven er der både en badesø, udkigspunkter, orienteringsløbsbaner og vandreruter. På cykelturen kommer du også forbi Husby Kirke og klitplantagen. Hvis du ikke har din egen cykel, er der cykeludlejning på campingpladsen.

Kan man ikke lide at bade i Vesterhavet, som ligger 500-600 meter fra campingpladsen, har vi en stor opvarmet swimmingpool med vandrutsjebane og børnepool. Vi har desuden en legeplads med hoppepuder og trampoliner, en spændende minigolfbane med udfordrende baner og et aktivitetsprogram med f.eks. Minigolf, stenmaling, snobrød, familiebanko og børnedisco. Derudover byder vi også på ude-Fitness.

Det er også muligt at benytte sauna, dampbad og solarier mod betaling og trådløst WiFi på hele pladsen, også mod betaling. 

Til pladsen hører et stort supermarked, hvor hele familien kan handle i ro og mag efter en god dag med oplevelser og afslapning. I højsæsonen er der en rigtig hyggelig stemning, når campisterne mødes til grillning ved det store party-telt.

På campingpladsen har vi Restaurant Havtorn med plads til 40-50 spisende under tag, samt pladser udenfor, når vejret er godt. Det er a la carte mad, og vi forsøger at bruge lokale råvarer. 

Der udlejes flere forskellige typer hytter på campingpladsen med plads til op til 7 personer.

Overnatning
Campingplads